lördag 31 mars 2007

Elsa


Allihop - träffa Elsa, min Dansk-svenska gårdshund, 3 veckor imorgon. :)

12 kommentarer:

Anonym sa...

ååå helt underbar! jag är glad för din skull! Hon & Molly kommer bli bästisar :)

Anonym sa...

Hej vännen!
Vilken söt liten krabat. Jag älskar namnet Elsa. Det hette min farmor och det har jag själv tänkt och lägga till eftersom jag är den enda i min familj som inte har ngt släktnamn.
Hoppas din dag har varit bra.
Många kramar Carro!!

Nat sa...

Men guuud jag dör!

Hon är jättefin. Och jag vet en sak, hon kommer att vara så bra för dig. Liksom du för henne.

Någon gång i framtiden kanske vi kan gå en hundpromenad.

Kramar

Anonym sa...

Vilken sötis!
Och vilket mysigt namn!

Det gick åt pipan igår på H-provet, jag fick väl någon form av mental härdsmälta...lite tungt idag men jag är glad för dig, Elsa och det underbara vädret!

Abrazos,
E

Pipperoni sa...

Sophie - Ja, det ska bli kul när hon och Molly kan leka. :)

Carro - Det är jag som har döpt henne. Kullen skulle heta något på E och de gillade namnet på kenneln också. Jag har alltid älskat filmen om Lejonet Elsa, och Elsa Beskows böcker.

Nathalie - Det är jag också övertygad om. Jag hoppas också att det kanske kan bli en hundpromenad någon dag i framtiden. Kram.

E - Tråkigt att det inte kändes som det gick bra på högskoleprovet. Men det kanske det gjorde fast det inte kändes så bra? Jag tänkte på dig i går och hade tänkt maila, men jag hade inte din mailadress hemma. Vi ses snart. Kram.

Anonym sa...

Hej vännen!
Jag tror att jag har fattat mitt beslut idag. Det har växt fram under lång tid. Ilskan har runnit av mig nu och lugnet börjat infinna sig. Kanske är det därför jag kan tänka klart nu.
Läs min blogg så förstår du vad jag menar,
Kram Carro

Ankan sa...

Mennnn vad sööt! Och jag som är en kattmänniska egentligen.
Åh vad du kommer att få det mysigt med lilla hunden.
Kramar

Bossarun sa...

SÖT

Anonym sa...

ååååh sicken söt, mina föräldrar har också en dansk svensk, de är underbara! Och busiga ;)

Anonym sa...

Hej alla på pipperoni
Jag har fått ett inlägg i min gästbok av någon helena som skriver att jag har gjort ett inlägg på pipperonis blogg om att slå hundar med ett koppel..Det är för jäkligt att skriva i min gästbok på det viset o ingen email. Jag googlade mig fram till den här pipperoni sajten och vill verkligen ha tag på den här helena och säga till henne att rätta till sitt jäkla misstag...Mvh Marika
www.kitenga.se

Pipperoni sa...

Hej Marika,
Någon som kallade sig "Agnetha" lade in en kommentar på min blogg om att bestraffa hundar med kopplet. Denna "Agnetha" länkade från sitt namn till din hemsida. Kanske samma person som "Helena". Jag har nu tagit bort hennes kommentar och hoppas att jag slipper dylika inlägg i fortsättningen. Jag tar avstånd från alla typer av bestraffning av hundar. Fin hemsida du har förresten. :)
Vänliga hälsningar, E.

Anonym sa...

Tack Emelie för ditt snabba ingripande. Ja det är sorligt att folk använder sig av olika namn och länkar till helt oberoende sajter. Lycka till med din gårdshund i framtiden. Mvh Marika