torsdag 1 mars 2007

Fler barndrömmar

Fladdermössen är tillbaka. En hel flock. Det dånar i öronen, hela jag darrar och mitt hjärta slår flera hundra slag i minuten.

I natt drömde jag att jag fick barn, igen. Men till skillnad från det vackra välskapta barnet i gårdagens dröm var det här litet och musliknande med röd hud och långa vita klor istället för händer och fötter. Jag höll det i famnen, men det kämpade för att komma loss, som en katt som försökte vrida sig ur mitt grepp. Barnet var otroligt starkt och till sist tvingades jag släppa det. Det fortsatte dock att kämpa emot och skadade sig på sina egna klor så att det fick djupa rivmärken och började blöda.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Be en läkare skriva ut sömnpiller som du kan ha att slagga på och sedan Sobril som du kan äta på dagarna tills du mår bättre. Du är inte den första i världen att bli dumpad, det känns som fan men det går ALLTID över, det är hans förlust, så ska du se det !

Soledude sa...

Med risk för att trampa på en och annan tå höjer jag lätt chockad ett varnande finger och påpekar:

Jag skulle ta det väldigt försiktigt med att rekommendera folk att gå till läkare och fråga efter Benso* så där, (Sobril alltså). Kraftigt beroendeframkallande och en massa oönskade biverkningar är vad jag närmast tänker på när nån nämner fludder** så där lättsinnligt.

Kika på www.fass.se, där står klart och tydligt: "Risk för tillvänjning föreligger.
Iakttag försiktighet vid förskrivning av detta läkemedel."

Försök du håll dig borta från mediciner och jobba på att göra så gott du kan just nu istället. Börja här t.ex, http://www.dreammoods.com
, och kika lite mer på dina drömmar och vad de kan ge dig för information istället.

Mediciner behandlar bara symptomen och inte problemen!
Det bör därför, enligt min mening, vara det absolut sista man försöker och definitivt inte det första men rekommenderar någon bara sådär.

*Benso är slang för Bensodiazepinderivater.
**fludder är oxå slang för Bensodiazepinderivater, fast ren knarkarslang då det är extremt vanligt i den världen, både som inkörsport och som huvud-drog.

Sköt om dig själv och fortsätt göra så gott du kan just nu, för det räcker faktiskt! :o)

Anonym sa...

Vännen!
Är detta verkligen en sann dröm som du verkligen drömt eller är det något som du skriver symboliskt?
Önskar att avståndet inte varit så långt emellan oss. Får för tillfället nöja mig med att vi ska träffas nästa lördag...
Du fixar detta, det vet jag!
Men, som jag skrivit innan så måste man tillåta sig att må dåligt också, det är en del av processen. Sen får man inte låta det bli gå för länge innan man tar sig upp ur gropen, OK?
Abrazos,
E

Pipperoni sa...

Alex - Ja, jag vet att i längden är det hans förlust, men det är ändå sorgligt.

Soledude - Tack för att du fick mig att dra på mungiporna med dina slanguttryck. :) Det ska mycket till innan jag tar till mediciner, för jag anser som du att de bara behandlar symptomen, inte problemen.

Den lilla elaka - Någon sanndröm hoppas jag då rakt inte att det var, men det var precis så jag drömde...