söndag 6 maj 2007

Omtumlande dag

Nu ligger världens sötaste Elsa bredvid mig och tuggar på ett tuggben. Den senaste timmen har hon varit ganska busig och att gnaga i springorna mellan golvbrädorna var tydligen gott... Bättre med tuggben. Hon var rätt ynklig de första timmarna och har sovit mycket. Men nu har hon ätit, busat och bajsat och det tar jag som goda tecken.

Det är underbart och hon har redan fått mig att skratta högt flera gånger. Samtidigt känns det konstigt och lite läskigt med allt ansvar. Det känns skönt med sällskap, men på sätt och vis känner jag mig ännu ensammare. Jag skulle vilja dela glädjen över Elsa med D. Men han hjälpte mig att hämta henne, på sin födelsedag, och jag är tacksam för hans hjälp och över att jag fick dela några timmar av Elsas första dag som min med honom.

På samma sätt som med Elsa, så mår jag både bättre och sämre av att träffa honom. Mest bättre tror jag. Det är skönt att prata lite, även om det mest blir om neutrala saker. Det är skönt att få bekräftat att han är samma D och inte någon annan, som jag ibland inbillar mig i mina svarta stunder. Samtidigt känner jag mig enormt bräcklig och osäker i hans sällskap. Jag känner mig naken, trots att jag är fullt påklädd. Förmodligen för att jag har blottat mina innersta känslor för honom, men inte alls vet vad han tänker och känner.

Nu ska Elsa och jag gå och lägga oss. Det har varit en omtumlande dag för oss båda.

8 kommentarer:

Ankan sa...

Vad glad jag blir att det verkar ha gått bra idag. Och så roligt att du tog dig tid mitt i "omtumlet" att berätta för oss dina trogna cyberföljeslagare... Ska själv strax krypa till kojs - med en bok faktiskt - och lämnar datorn med ett leende på läpparna. För din skull. Kraam!!!

Bossarun sa...

Vad mysigt med lilla Elsa ... Hur har natten varit? *ler* Någon liten hårig som gnytt, legat och gosat i din säng eller kissat på brädorna ?
Stor kram ifrån oss C, J & Lilla N

Anonym sa...

Hu, förstår det där med D! Och känslan av ansvar. Men det växer du i. Hoppas du har fått sova något inatt ;) Nu ser vi fram emot bilder på det lilla livet! Ha en skön dag och kram!

Pipperoni sa...

Ankan - Ja, nu ligger knyttet och sover helt avslappnat i mitt knä. Det är verkligen på eller av... :)

Bossaneto - Det har gått hyfsat, lite sömn, lite gny och lite oro över hulkande Elsa. Hon fick i sig en gummibit hos uppfödaren igår, så den kom upp i natt.

Lotta - Japp, bilder kommer, fast det är svårt att fånga något på bild, för hon är inte direkt stilla såvida hon inte såver. Kram.

Anonym sa...

Hej!
Är ju bara tvungen att kika in från jobbet för och se om du har skrivit något om första dygnet med Elsa. Jag sitter nu med ett leende på läpparna för jag är så glad för DIN skull!
Vad mysigt ni verkar ha hon och du!
Kramar i massor från mig,
Carro

Anonym sa...

Åå vad härligt att hon äntligen är hos dig! Ska bli kul att följa hennes små rackartyg :)Det verkar som att de små loppodjuren har bestämt sig för att ge sig av från Molly denna gång iaf, skönt! Så, så fort Elsa blir lite äldre så kommer jag med min lilla terrorist :) Kramar

Anonym sa...

Hej vännen!
Nu har din Elsa kommit, mysigt!
Tänker på dig och hoppas allt går bra.
Abrazos,
/E

Anonym sa...

Hur är det med lilla Elsa?
Kram, Carro