fredag 16 februari 2007

Det slog mig

Det slog mig just att jag, även om jag verkligen tänker efter, inte kan påminna mig om att jag någonsin har sett någon av mina föräldrar gråta...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm, det är just det, vi pratar och pratar men ingen förändring sker, mest för att jobbet tar all tid.. du förstår säkert vem jag menar. Men, jag hoppas att jag snart får klart för mig om det är värt att hålla ut ett tag till, det löser sig säkert.
Usch, idag har jag föresten ätit alldeles för många cashewnötter, igen! ;) kram

Anonym sa...

I min familj är det pappa som är mest känslig och som jag sett gråta mest. Visst har jag sett mamma ledsen men hon har inte alls lika lätt att visa känslor. Såg att du shoppat en ny stereo - jätte kul !! visst är det skönt att få unna sig lite ibland.
När jag känner mig stressad på jobbet eller är ledsen brukar jag boka en weekendresa ner till göteborg. Har ett mysigt hotell http://www.hotelvanilj.se/ som jag alltid brukar bo på. Efter en helg med bra träning (SATS), god mat och trevlig shopping känns det skönt att på söndagseftermiddagen sätta sig på x2000-tåget upp till stockholm. Just dom har korta miljöombytena kan verkligen göra underverk när det gäller att få distyans till tillvaron. När jag ändå är inne på lite tipps kan jag rekomendera en resta till björkbergets stugby. Helt fantastiskt läge och ett underbart ställe att vara på då man behöver stressa av lite. Se http://www.bjorkberget.se/
Du ska se att allt blir bra. SOm jag sagt tidigare är det skönt att vet att - Ovan molnen lyser alltid en sol från en klarblå himmel.
Kram //Lars

Pipperoni sa...

Sophie - jag hoppas att det ordnar sig för dig. Kram.

Lars - tack för tipsen - en helgresa är säkert ingen dum idé. Först måste jag överleva flytten, men framåt april kanske det kan bli en weekendresa. Jag har varit på Kafé Vanilj i Göteborg faktiskt, jag tror att det hör ihop med hotellet? Det låter väldigt mysigt, det vore skönt att vara turist i sin egen hemstad (kommer från Göteborg från början) som omväxling. Funderar annars på att hälsa på en god vän i Oslo. Men, det får bli senare. Har en känsla av att jag kommer att ramla ner i asfalten igen efter flytten.