lördag 15 december 2007

Dyrköpt erfarenhet

Sätt inte på vindrutetorkarna när torkarbladen är fastfrusna. Det gjorde jag. Nu är jag tre tusenlappar fattigare.

Igår var jag på IKEA. Idag har jag sprungit 8:an i Skatås på 43 minuter. Inte direkt racerfart, men det kändes bra ändå .

Nu blir det familjekalas och därefter bio. Imorgon ska Elsa och jag på Gårdshundsträff och sedan ska jag skruva bokhylla.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tre tusen!!!?? Usch, jag som slarvar så med torkarbladen - hoppas lixom att de som genom ett mirakel ska skrapa rutan åt mig. Varje vinterdag... Ha en bra helg och kram Ankan

Pipperoni sa...

Hm, ja. Men jag har faktiskt slarvat förr, både med Mazdan och BMW:n, utan att det har hänt någonting. Med tanke på att Renault hade helt slut på vindrutetorkarmotorer (efter mycket letande hittade verkstaden en begagnad) kan man ju misstänka att det är en svag punkt hos Clion. Men jag har i alla fall lärt mig en läxa. Hoppas din helg varit bra. Kram.

Johanna sa...

Åh, så Elsa är en gårdshund! Jag har funderat över om det är det hon är eller om hon är en Jack Russell. Jag är nämligen också på väg att köpa gårdshund. Efter att ha läst in mig på rasen och träffat en livslevande sådan så känns det som om det är rätt ras för mig. Jag hoppas att det blir valpköp till sommaren!!

Nannis sa...

Det är alltså jag som skrev kommentaren ovan, vi "känner varandra" från Body-forumet. :)

/Johanna AKA Nannis

Bossarun sa...

Ha,ha,ha ... jag har gjort likadant ...
Många kramar, stressad tomte

Pipperoni sa...

Nannis - Vad kul att du också funderar på gårdshund! Det är verkligen en mysig ras - pigg, glad, aktiv och extremt kelig. :) Du får rapportera hur det går!

Bossaneto - Hoppas vi kan ses snart, stressa inte för mycket. Kram.