måndag 5 maj 2008

Avkopplande helg

Har träningsvärk lite här och där efter en härlig ridhelg i Danmark. Underbart ställe med god mat, trevligt bemötande, fina islandshästar, vackra ridvägar, trevligt sällskap, sol och avkoppling. Så här skönt var det...

4 kommentarer:

Nannis sa...

Åh, var någonstans hittar man information om sådana ridresor?

Bossarun sa...

Det ser gött, gött i gött gött ut !! Hur gick det i Malmö med Elsa och hur lever livet med annars? Min Magnolia fick 2 blommor och så kom en liten nattskur och vips så var de borta igen ... hm, grmph! Jag har haft min konstutställning och jag det gick bra. Lite sålt men ändå vilken kick att ha ställt ut. Blodad tand. Må gott så hoppas jag att vi hörs och ses snart.

Nollan sa...

Ja, det ser riktigt skönt ut. Och låter som en underbar helg. Gillar det där med att rida men har faktiskt aldrig ridit Islandshäst. Måste nog testa någon gång.

Pipperoni sa...

Nannis - Just det här stället var det min syster som ordnade. Väldigt trevligt, men inga platser förrän 2010... Googla på turridning och islandshäst så hittar du säkert allt möjligt trevligt. :)

Bossaneto - Det gick bra med Elsa i Malmö. I övrigt händer det väl inte så mycket... Kul med konstutställningen! Kram.

Nollan - Välkommen hit. Många fina foton på din sida. :) Islandshäst är väldigt mysigt, nästan som att sitta i en fåtölj och rida när de töltar. :)