måndag 12 maj 2008

Trötta tjejer


Elsa är skendräktig, så hon är trött, tröttare, tröttast och vill mest bara sova.

Jag är också tröttare än vanligt. Kanske är jag också skendräktig?

7 kommentarer:

frida fröberg sa...

innan jag läste din sista mening tämkte jag likadant :-)
Kram

Anonym sa...

hej pipperoni :o)

ville bara lämna en liten rad efter mig! varit här & läst, skrattat och gråtit om vartannat! du skriver så fantastiskt rörande, varje ord går rakt in i hjärtat! <3

ville mest bara säga hej, så hej! :o)

KRAMAR!

Pipperoni sa...

Haren - Kram.

Lena - Tack och kram tillbaka. :)

Anonym sa...

Hej Pipperoni - det är jag som är mamman från klickerkursen... jag fick ett plötsligt behov av att skriva några rader till dig.
Att läsa dina inlägg är djupt gripande och nästan som att läsa mina egna tankar och texter. En sökare och filosof med nära till både skratt och gråt... en förvuxen tonåring som plötsligt hinner ikapp sin ålder och blir tvärvuxen när sorgen drabbar... att hitta en stor kärlek, få uppleva den men sedan förlora... i mitt fall genom döden... sorg känner nog ingen skillnad oavsett vad som orsakat den.. känslan av total meningslöshet, apati, ovilja till liv...
Att mitt i allt detta då få hem en liten mjuk, tillitsfull dsg-valp som vill ligga på min arm under täcket, som slickar bort mina tårar, som följer mig vart jag än går och som älskar villkorslöst fick min sorg att oändligt sakta förblekna och livet att återvända. Det tog drygt tre år och har haft sitt pris, men livet har nu en ny mening och är så fullt av kärlek för hundarna (det räckte inte med en för att fylla mitt kärleksbehov :-)att hjärtat svämmar över. Vi syns!
Kram från DSG-mamman

Pipperoni sa...

Hej DSG-mamman,

Tack för din fina kommentar. Jag har varit inne på din sida och kikat runt lite och funnit glädje i alla vackra och kärleksfulla bilder på hundar, natur, hus och familj.

Det känns tröstande att veta att det finns andra som förstår. Jag börjar sakta, sakta känna att livsandarna är på väg tillbaka, även om jag fortfarande dippar ibland.

Elsa har hela tiden varit och är fortfarande en stor tröst och jag är så glad att jag har henne att ösa min kärlek över och engagera mig i. Jag har ju mina små funderingar på en hund till jag med. :)

Vi syns! Kram.

Anonym sa...

Har precis läst igenom i stort sett hela din blogg, och vet knappt vad jag ska säga. En del saker hade det ju kunnat vara jag som hade skrivit, om jag nu kunde skriva så som du och min mamma kan (som redan hunnit lämna kommentar här ser jag *ler*).

Det finns som sagt så mycket jag skulle vilja säga, men det får liksom inte plats här, så jag skriver helt enkelt svaret på din fråga: Nikon D40, och ja, jag är jättenöjd! Om vi ses någon gång framöver (vi ska t.ex. til Vänersborg och sedan WDS i sommar) kan du få känna på den lite, prova att ta några bilder och så...

Hoppas du och Elsa får en skön fortsatt vecka, och att du får en skön dag när du springer varvet!

Kram/Y-flocken

Pipperoni sa...

Hej Y-flocken!

Tack för din hälsning.

Jag har kikat runt och läst lite recensioner och det lutar faktiskt åt Nikon D40. Nu när jag vet att alla dina vackra bilder är tagna med en sådan blir jag ännu mer övertygad. :)

Vi har anmält oss till Vänersborg, så om inte förr så ses vi där!

Kram.