måndag 16 juni 2008

Hundhelg

Elsa och jag har tillbringat hela helgen i Floda på introduktionskurs i rallylydnad tillsammans med nio andra gårdshundar. Gårdagen avslutades med en tävling, som Elsa och jag helt otippat vann! Men framför allt har vi haft väldigt kul tillsammans, Elsa och jag, och jag tror att alla, både två- och fyrbenta, deltagare tyckte att det var en både rolig och givande helg.



9 kommentarer:

Ankan sa...

Vilka härliga bilder som det riktigt "spritter" om :)

Anonym sa...

Vad är rallylydnad?

Pipperoni sa...

Ankan - Ja, visst gör det!

Anonym - Rallylydnad är en relativt ny sport i Sverige där man följer en bana med skyltar för olika moment som ska utföras och bygger på en god kontakt mellan förare och hund. Se www.rally-lydnad.se

"A Peaceful Warrior" sa...

Alltid trevligt med hundbilder...=)

KaKi sa...

Så fin hon är din Elsa *suktar*

Finns en utmaning till dig på min blogg!

Anonym sa...

Elsa är så fin och det bränner av längtan inom mig efter vår valp!! (som inte ens är född ännu men som förhoppningsvis är hos oss vid senhösten!)
Ser och läser att Elsa ger dig så mycket! :)
KRAM!

Anonym sa...

Nej men grattis, vad kul :)Rallylydnad har jag faktiskt oxå funderat på, om jag nu kan lyckas med det med min lilla envisa tax ;)
Vill önska dig en trevlig midsommar och hör gärna av dig när du är i Sthlm nästa gång så kan ni komma och hälsa på oss i Järla! Och vovvarna kan busa i parken.
kramar sophie & molly

Anonym sa...

hej!
grattis, vad duktiga ni är!
Man blir så glad när man ser att hundarna vill lära nya saker. Jag skulle också vilja prova rallylydnad med min bushund. Fina bilder du tar, det är inte lätt hundarna är ju sällan stilla :)
Vi får väl jobba med vår vadagslydnad så längen tills nästa tillfälle med rally dyker upp.
//M&T

Nat sa...

Hej!
Vad fin hon har blivit Elsa!

Vill önska er en fin midsommar.

Kram