tisdag 24 mars 2009

Trött och blå

Läkaren skickar brev om att ämnesomsättningen är förhöjd och att jag ska sänka Levaxindosen. Borde jag inte klättra på väggarna, ha hjärtklappning och känna mig hyperenergisk då...?

Känner mig bara trött, trött, trött. Trött, less, småbesviken, låg och lite ledsen. Idag önskar jag att jag hade en famn att krypa upp i. Idag vill jag bli räddad...

Lika bra att dra täcket över huvudet och hoppas att morgondagen blir en bättre dag.

4 kommentarer:

Lilla J sa...

Hmm, vad ligger TSH:t på då? Jag tycker inte du ska sänka medicinen om du inte mår konstigt. De har så kass koll på det där många läkare. Mitt TSH ligger på 0,06 nu och det tycker min läkare är perfekt så länge jag mår bra, och det gör jag ju... Var först när jag kom under 1 i värde som jag började känna mig ok igen. Kanske ska gå till min läkare och få en second opinion?

Kramis

"A Peaceful Warrior" sa...

Känner ju så igen mig...
Utmärkt låtval för övrigt (som vanligt). ;)

Pipperoni sa...

Lilla J - Ringde precis läkarmottagningen och fick reda på att det ligger på 0,23. Läste någonstans att gränsvärdena är 0,2-3,5, så det är ju inte ens under gränsvärdet... Ska ringa din läkare idag. Morr...

A Peaceful warrior - Hm, ja, nu är det banne mig dags för lite vår-flyt.

Lilla J sa...

Min läkare skulle nog kalla det ett perfekt värde tror jag! Speciellt som du inte känner dig konstig "åt andra hållet" så att säga. Sen att det kan ta upp till ett år på rätt medicinering innan man blir av med tröttheten, det är ett annat kapitel!