fredag 28 september 2007

Salta vindar

Det blåser starka salta vindar i Göteborg. Det är som det ska vara. Men i mitt inre är det fortfarande stiltje. Jag hoppas den är över snart.

Ikväll har jag ansträngt mig och gått på AW. Det var okej. Ganska trevligt, men lite tröttande. Jag drack öl och fick hicka. När den har lagt sig ska jag göra detsamma. Imorgon bitti ska jag sova. Elsa är hos mamma.

Godnatt.

2 kommentarer:

frida fröberg sa...

jag känner igen känslan. Kanske kan det vara så att just när allt lagt sig, kampen är slut så blir tomrummet mer påtagligt. fast den behövs nog också. Nu börjar en tid för att sätta mål, hitta en riktning, fundera på vad du vill fylla ditt liv med.

skräppan sa...

Jag tror tomrummet behövs ett tag för att vi inte ska ha för bråttom att kasta oss in i något nytt. Det behövs nog en liten livspaus efter allt jobbigt, när svallvågorna får lägga sig och det går att ta ut en ny kompasskurs.
Det är lite som man säger om barnen, det är nyttigt att ha lite tråkigt för då kommer fantasin efter ett tag.
Lilla E sa till mig att hon tror att något ska hända framåt jul o jag är benägen att hålla med, det behövs tid att bara stilla sig och lyssna in livet!!
Men visst är det tråkigt ibland med stiltje. Både du och jag är ju energiska personer som vill att det ska röra på sig och vara ett driv framåt i livet. Men....just nu kanske vi båda behöver ha lite tråkigt för att hitta rätt. Ingen av oss önskar ju att hamna fel igen och bli mer tilltufsade av livet.
Vi ses imorgon min kära syster.Kram o godnatt.