fredag 8 augusti 2008

Systerhelg

Avslutar semestern med ett "hela helgen-paket" på Varbergs kurort tillsammans med mina fyra systrar. Helkroppsmassage, ansiktsbehandling, yoga, core, bubbelbad, promenader vid havet, avkoppling, 3-rätters supé på fredag kväll och 4-rätters på lördag. Skönt...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint du skriver! Måste bara skriva att jag fastnade och läste rätt länge, när jag läste att du skrev om att mista en stor kärlek - som vi väl är många som har gjort. Men det roliga var att jag hittade din blogg av en helt annan anledning - problem hemma i radhuset och jag googlade på..."musbajs" :-). Och hamnade rakt in i din blogg. Så fastnade jag då, och läste din story, och mycket igenkänning var det, om kärlek och sorg, till det där om 15000 tittar på Match och MP... och att det är så svårt att komma längre än till yta.
Lycka till! kram S, oxå singeltjej i Gbg, sedan alltför länge

Pipperoni sa...

Hej S,

Där ser man vart lite musbajs kan leda. :) Tack för titten och lyckönskningar. Detsamma till dig.

Kram, E.

Anonym sa...

Hej P!
Hoppas din sommar varit bra.
Jag är nu fru sen i lördags då jag äktade den man som jag träffade på Spray date för lite mer än ett år sedan. Vi har nog haft väldig tur som hittat varandra men jag tror vi är ett strålande exempel på att det kan gå att träffa någon via nätet. Ett annat par som var på vårt bröllop har oxå träffats via nätet.
Kram Carro...
som fortfarande läser din blogg...tänk jag har följt dig sen januari 2007 i din blogg och det är kul att se att du mår bättre nu!